Kompas Kaag Ruim 400 jaar eten, drinken en activiteiten aan de Kagerplassen
Sluiten Close icon

Vaderdag

Geachte gast,

Zondag is het weer Vaderdag, bij uitstek de dag dat u uw vader in het zonnetje wilt zetten. Maar u bent in dubio:

Wordt het een kopje koffie met een vers stukje appelgebak met slagroom?                                                                                             Wordt het een speciaal biertje met ouderwets lekkere bitterballen?                                                                                                        Wordt het een groot bord Spareribs met Franse frietjes?

Waar uw keuze ook op moge vallen, u bent bij restaurant ’t Kompas aan het juiste adres! Wat wij op culinair gebied nog meer te bieden hebben vindt u onder “Restaurant”. Reserveren is aanbevolen en gewenst. Hiervoor belt u naar 0252-544215.

Wij hopen u en uw vader op zondag te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

’t Kompas-team