Kompas Kaag Ruim 400 jaar eten, drinken en activiteiten aan de Kagerplassen
Sluiten Close icon

Bruiloften en feesten

Restaurant ’t Kompas is dé locatie voor een geslaagde bruiloft, familie-, of bedrijfsfeest. Met de jarenlange ervaring die wij hebben en de ontspannen sfeer in ons restaurant zorgen wij ervoor dat uw bruiloft of feest een moment wordt om nooit meer te vergeten!

Unieke locatie direct aan het water
Het Kompas is een unieke locatie. Gelegen op het pittoreske Kaageiland waant u zich in een andere tijd. Met een terras aan het water en een prachtig uitzicht over de Kaag zijn de ingrediënten voor een geslaagd feest aanwezig. Bij het Kompas mag u rekenen op een ontspannen en gezellige sfeer. Doordat er verschillende ruimtes zijn is er zowel voor grote en kleine groepen een geschikte feestplek beschikbaar.

Iedere feest is anders
We denken graag met u mee in de organisatie van een geslaagd feest. Bij het Kompas geloven we dat ieder feest uniek is. Daarom geven we u graag informatie op maat. Neem hiervoor contact met ons op en we kijken graag naar uw wensen en onze mogelijkheden!

Gebruik de omgeving
Rondom het Kompas zijn er vele mogelijkheden voor aanvullende activiteiten. Zo is het mogelijk om te gaan zeilen en sloepvaren op de Kaag. Maar er zijn ook verschillende leuke en actieve workshops beschikbaar (improvisatie workshop, djembé workshop, cocktail shaken). Maak gebruik van onze unieke ligging, locatie en mogelijkheden om uw feest tot een nog groter succes te maken!