Kompas Kaag Ruim 400 jaar eten, drinken en activiteiten aan de Kagerplassen
Sluiten Close icon

Restaurant

Restaurant ’t Kompas is gelegen op Kaageiland midden in de Kagerplassen. Vanaf ons terras aan het water heeft u een wijds uitzicht over de Kaag. Aan onze grote steiger kunt u aanleggen voor een heerlijke lunch of diner. Ook voor een kopje koffie bent u van hartelijk welkom.

Restaurant ’t Kompas dé locatie voor uw bedrijfsuitje, relatie event, bruiloft of personeelsfeest. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende vergader arrangementen. Door het grote aanbod van activiteiten blijft ons restaurant en de omgeving u verrassen!

Menu kaarten

Geschiedenis

Restaurant ’t Kompas is inmiddels een begrip onder watersporters, fietsers en dagjes mensen. Het Kompas is vanaf c.a. 1600 een eet en drinkgelegenheid gelegen op het pittoreske Kaageiland.  Bij de aanblik van de vele historische en monumentale panden waant men zich even terug in de tijd. Het Kompas is gevestigd in een voormalige boerderij wat nog steeds terug te zien is. De grote eetzaal bevindt zich onder de rieten kap van de hooiberg. Daarnaast zijn er twee oud Hollands ingerichte zalen voor kleinere gezelschappen.